divendres, 3 de gener de 2014

ACTIVITATS D'OCTUBRE


ACTIVITATS D'OCTUBRE
Primers racons de P5 - foto montaje


Els racons a P5 estan repartits en dos classes. A P5A fem racons de Llengua, Plàstica i Restaurant; i a P5B fem racons de Matemàtiques, Construccions i Supermercat. Fem grups de 6 per a cada racó amb nens i nenes barrejats d'ambdues classes. Les tasques dels racons les canviem cada tres setmanes, que és quan tots els nens i nenes han passat pels diferents racons.

ANIVERSARI KADDIJA I GRETA
5 ANYS!!!!!CONEIXEM KANDINSKY

Creant amb Kandinsky - foto montaje

                                          Composició X, obra en la qual els nens i nenes van
                                          experimentar l'art Kandinsky fent servir paper de xarol i 
                                          folis de colors.
Vasili Kandinsky, coneixem la vida i obra d'aquest artista. Creem a partir de les seves obres més representatives fent servir entre altres figures geomètriques, sobretot cercles. 

LA CASTANYADA
Per celebrar la tradicional Castanyada vam venir ben disfressats de castanyers i castanyeres per anar a cantar i ballar "Quan ve el temps de menjar castanyes, la castanyera, la castanyera, ven castanyes de la muntanya a la plaça de la ciutat...". I després....Tots a menjar castanyes ben torradetes!!! Gràcies als pares i a les mares que ens les vénen a torrar!!!  EL NOSTRE HORT
Com va començar tot?  

El nostre hort - foto montaje

En aquestes imatges heu pogut reconstruir els primers passos en fer un hort. Ens van portar la terra bona, ens van treure amb un rastrell les herbes que no necessitàvem i amb la pala van escampar la terra. Abans van haver de treure unes pedres grosses que van trobar. Una vegada escampada la terra, la primera feina va ser remullar la terra.

Plantar a l'hort de P5 - presentacion imagenes

Aquest trimestre hem plantat faves, enciams i cebes. 
  
     SORTIDA DE NATURA : EL VIATGE D'EN ROC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada