dissabte, 31 d’octubre de 2015

30 d'octubre

LA CASTANYADAAquest passat divendres hem estat de celebració. Per tal d'ambientar el nostre edifici, tenim uns mussols penjats en uns arbres i la figura de la castanyera que ens ha convidat a aquesta festa. Pel matí, hem anat a la classe lila a veure el conte de "La Marieta la castanyera" a la pantalla digital, les dues classes de P4 juntes.
En acabat, hem tornat a les nostres classes per tal d'escriure una frase amb pictogrames sobre la castanyera: "La castanyera porta castanyes en un cistell". I a sota de la frase hem fet el dibuix de la castanyera.
A la tarda, ens hem trobat que tots veníem vestits de castanyers i castanyeres. Ha estat molt divertit!!! De seguida hem anat cap a la pista a reunir-nos amb la resta de nens i nenes de l'escola per cantar i ballar cançons de la castanyera i de la tardor. Quan hem acabat de cantar, hem anat al nostre pati, hem fet una rotllana ben gran totes dues classes i hem menjat les castanyes ben torradetes. Donem les gràcies a les mames i els papes que han vingut a ajudar a torrar les castanyes i a pelar-ne unes quantes perquè ens les poguéssim menjar. Que bones que estaven!!!
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada