dimarts, 26 de gener de 2016

Els contacontes viatgers

Els contacontes viatges és una activitat dut a terme el curs 2014-15. Aquí podeu veure un recull d'algunes de les activitats fetes. Esperem que us agradi molt.

La llegenda d'en Xixanet. Després d'escoltar la llegenda d'en Xixanet vam situar en el mapa del poble, els carrers on va passar la història. En petit grup va anar a fer la representació de la llegenda. Vam repartir-nos els personatges protagonistes. Tot seguit, vam fer un muntatge amb el movie maker. La reina Rodamón a Rússia. Els nens i nenes després d'escoltar el conte hem fet un muntatge de les coses que han aprés de Rússia.


La reina Rodamón a Rússia from olgaimonika

La granota assedegada és un conte típic d'Austràlia. La Cristina ens va explicar el conte amb l'ajuda d'uns quants nens i nenes que van escollir el seu persontage preferit per representar-lo.


 

La granota assedegada - Kizoa Movie Maker

 La reina Rodamón a la Xina . Hem explicat el conte de la reina Rodamón amb ombres xineses.La reina Rodamón a la Xina - Kizoa Movie Maker

La reina Rodamón al Marroc. Aprofitant que tenim una mare que treballa a la ràdio hem anat a gravar el conte a la ràdio. Cliqueu a sobre l'enllaç i podreu escoltar el conte.
 Conte Marroc

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada