dijous, 11 de febrer de 2016

Ens acomiadem d'en Paul Klee

OBRES I TREBALLS
Durant aquesta primera meitat de curs, ens hem dedicat a l'estudi de l'artista Paul Klee. Us mostrarem algunes de les seves obres i el treball que n'hem fet.

Paul Klee i el cubisme
Aquesta obra és representativa de la importància de figures geomètriques, sobretot provinents del cubisme, que figuren durant la seva trajectòria artística. En aquest quadre Klee ja no considerava els colors com a elements de decoració; aquí ja es trobava lluny de la foscor de les seves primeres obres.

Donat un full quadriculat, els nens/es han pintat cada quadrat d'un color fent servir ceres de colors.

Jardins tunessians


 
Els nens/es han reproduït aquesta obra a la bossa dels treballs. Hem fet servir esponges quadrades per estampar en quatre colors; posteriorment hem dibuixat els troncs dels arbres i les fulles amb ceres negra i verd fosc.

Ballant per por


Aquí els nens/es han resseguit amb llapis rectangles i triangles de fusta en folis de colors i els han retallat i enganxat seguint un model. Després n'han dibuixat les extremitats en moviment.
Peix màgic

Hem observat els elements que hi ha en el quadre i en la reproducció hi hem afegit algun element més. Hem començat pintant quadres grans amb ceres de colors clars omplint tot el foli; seguidament hem pintat a sobre els quadres tot de color negre també amb cera. I per últim hem representat els elements del quadre amb un escuradents.
Gat i ocell
A partir d'una fotocòpia representant l'obra, hem pintat amb guixos dels colors del quadre seguint un model.
  
  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada