dimecres, 18 de maig de 2016

Els protagonistes de la setmana: Júlia i Ivan

JÚLIA
Aquesta setmana, a la classe fúcsia, li ha tocat el torn a la nostra Júlia. Divendres a la tarda va venir acompanyada de la mama Mònica. Primer de tot ens va parlar del seu treball a la botiga Clarel on alguns de nosaltres hi hem anat a comprar i ens l'hem trobada. 
La Mònica va tenir una bona pensada en portar-nos plastilina perquè ens encanta. Vam fer uns posagots de dos colors. Primer havíem de fer xurros amb la plastilina, després enroscar-los com si fossin cargols; tot seguit havíem d'esborrar les ratlles de la forma del cargol i finalment envernissàvem el posagots. Ja sabem fer un posagots!!!IVAN 
El protagonista de la setmana de la classe vermella va ser l'Ivan. Divendres al matí l'Ivan va venir acompanyat de la seva mare i del seu pare i vam fer tres activitats diferents. Primer de tot, amb la mama Sara cada nen es va fer un joc d'encistellar una bola dins un got. Després el papa Ivan ens va explicar quina és la seva feina i ens va ensenyar la màquina de depilació làser  i, per últim, amb la Sara cada nen va posar cigronets dins un got de plàstic amb cotó humit i els tenim a l'aula esperant que comencin a germinar. Gràcies família per muntar-nos un matí diferent!!


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada