dimarts, 1 d’abril de 2014

ACTIVITATS ABRIL 2014

DANSES
Ja tenim les danses ben a prop. I per tant, tota la seva preparació. A psicomotricitat, la Carol i els alumnes de P5 assagem i assagem perquè l'11 d'abril surti tot més que bé. Les mares, com sempre, estan molt disposades a col·laborar i ens preparen la nostra disfressa per lluir-la aquest dia.
I ARA DONEM PAS A LES ABELLES...
"En un país multicolor..."
  ANIVERSARI DE L'HELENA I D'EN MATEO
6 ANYS!!!!!!

ENS PREPAREM PER SANT JORDI!
I què millor que elaborar un llibret amb l'explicació de la llegenda en quatre vinyetes. Primer hem anat pensant a cada vinyeta què hi escriuríem i després què hi dibuixaríem; però cal dir que abans hem decorat el llibret amb els personatges més importants de la llegenda. També hem començat a pintar una pinça que de mica en mica s'ha anat convertint en un drac ferotge. I per últim la rosa bonica per les mames maques i trempades que tenim al P5!
 


Arribada la diada, pel matí hem fet un CIM-I-TOMBA de contes per part de dos grups de nens/es de 6è que ens han interpretat "En Ton i Guida" i "En Patufot". Ens hem divertit molt! També ens han explicat "La llegenda de Sant Jordi" per fer-nos memòria com cada any. A la tarda, hem vist la representació de "La llegenda de Sant Jordi" per part dels nens i nenes de 3r i ens hem emocionat molt perquè es tractava d'una barreja de narració, representació i actuació musical; aquests alumnes són tots uns artistes! Seguidament han donat pas al repartiment de premis dels Jocs Florals. Hem rebut 3 premis per les endevinalles que vam realitzar: un a la més divertida, un altre a la més ben presentada i un altre a la més original; nosaltres també som tots uns artistes!!!

TASTETS DEL NOSTRE HORT
Ja han sortit algunes maduixes i madures i les faves ja estan a punt perquè les agafem totes! De maduixes, n'hem tastat un bocinet i de faves , una sucada amb una mica de sal: resultat del tribunal infantil: ÉS BO!!; també n'hem tingut prou per repartir una fava per cadascú de les dues aules. 
  

Faves i maduixes a P5 - Movie Maker

ESCULTURES DE TOSSA
En aquest tercer trimestre, a Descoberta de l'Entorn i dins de l'estudi del Poble de Tossa de Mar, ens centrarem en l'Art a Tossa. Començarem pel coneixement i l'observació d'escultures que podem trobar a qualsevol racó de Tossa. Farem algunes reproduccions i hem començat per "La nena" i l'hem reconstruïda mitjançant la tècnica del modelatge i amb la utilització de fang.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada