dilluns, 21 d’abril de 2014

Un tast de contes

La lluna, en Patufot, la caputxeta, la Lola, la Marta, els llops, la cabreta, els porquets, el drac, la princesa, Sant Jordi, els ratolins ...... tots aquests personatges ens porten a un món ple de màgia, alegria, somriures i descobertes.

Volem compartir amb vosaltres alguns dels contes que hem explicat als vostres fills/es al llarg del curs.
Se'ns dubte un dels que ha tingut més éxit és:


Aquest és un conte que forma part de la col·lecció Contes desexplicats. En aquesta col·lecció hi trobareu personatges i relats clàssics capgirats com un mitjó. Amb arguments plens de sorpreses i molt d'humor que us faran volar la imaginació. També, formen part de la col·lecció:
Aviat els hi explicarem un veritable conte per llepar-se els dits: "La Marta i la Xocolata de Lia Bertran. 


La xocolata és un aliment que acostuma a agradar molt; a la Marta li encanta ! Li agrada tant, tant i tant que busca maneres de poder-ne menjar sense parar; però, què li pot passar a la Marta si només menja XOCOLATA ?. En aquest conte ho podreu descobrir.
                                                          
Per Sant Jordi els hi explicarem el conte "La SuperLola i Sant Jordi". Aquest conte forma part de la col·lecció La Superlola on també hi podeu trobar : la Superlola i el fantasma, la Superlola fa de bruixa, la Superlola i la Caputxeta Vermella, la Superlola i els petonets i la Superlola i l'enxaneta de l'editorial Baula.


Amb tots aquests contes podreu conéixer les noves aventures de la simpàtica granota LOLA, sempre disposada a ajudar als altres.

Després d'aquest tast de contes, us preguntem quin és el vostre conte preferit? I els vostres fills i filles quin conte us demanen sempre? La idea és recollir moltes propostes i poder anar ampliant aquest apartat.

Ens podeu enviar les respostes al mail de la classe o bé deixant un comentari en aquest article.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració :)
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada