dilluns, 6 d’abril de 2015

Una caseta farcida de vocals

JA HA ARRIBAT LA CASETA DE LES VOCALS!!!!!!
 Era un dijous pel matí, quan vam entrar a la classe groga, ens vam trobar amb aquesta sorpresa. Hi havia la lletra "i" que estava descansant al seu llitet i un sobre de color groc al seu costat que hi posava P-3 A. La Montse la va llegir i posava que venia del Puig de les Cadiretes i que estava molt cansada i necessitava descansar. I també deia que encara faltaven arribar les seves germanes, les altres vocals, i que anirien portant els mobles que faltaven.
Com que estàvem tan contents, vam decidir celebrar aquesta nova arribada i vam tirar serpentines per sobre la caseta de les vocals.
A la caseta, hi faltava la cuina i per tant la lletra "i" no podia fer-se el menjar. Doncs vam decidir donar-li un bocinet de l'esmorzar que portàvem i un vaset d'aigua d'una de les nostres cantimplores.

Mentre miràvem detingudament la forma de la lletra "i", vam escoltar un per un el nostre nom per endevinar si hi havia la lletra "i" en el nostre nom.
Divendres a la tarda, ja la teníem a la nostra classe, a la classe taronja. Quin so fa la lletra "i"?: "iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii", com el so que diuen els cavalls!!!
Per fi, a la darrera setmana del mes de març, van anar arribant les altres vocals; totes les germanes ja estaven juntes un altre cop. La Montse i la Irene ens van explicar la història de cada una de les vocals i cal dir-vos que són històries molt curioses. A partir d'ara segur que les nostres mestres ens faran jugar a endevinar quines vocals escoltem en el nostre nom. Serà fantàstic descobrir-ho!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada